Vi skræddersyer løsninger til jeres behov!

Udforsk vores services og de mange muligheder XR-teknologierne rummer.
Med XR kan du gøre alt det, du kan gøre i virkeligheden – og så lidt til!
Kun fantasien sætter grænser!

XploR EDU

- Viden lige ved hånden

Med vores vidensplatform har du altid viden lige ved hånden. Vi anvender XR-teknologi til interaktive undervisningsforløb.

Vi bruger Augmented Reality (AR) til at skabe bedre forståelse for komplekse emner. Få visuelt svar på hvor leveren sidder på grisen og hvordan er det nu med celler, rødder og fotosyntese?

Ved brug af denne teknologi engagerer du eleverne på et andet niveau, da teknologien inviterer eleverne til, at komme op og stå og bevæge sig omkring modellerne. 

Dermed får I et supplement til undervisningen, der er sjovt, giver mere bevægelse og et afbræk fra den klassiske undervisning. 

Platformen giver også elever, der er udfordrede i læsning og skrivning, mulighed for at lære gennem visuelle midler og dermed sænkes den potentielle læringsbarriere. Alt materialet kan tilgås med QR koder.

Vores AR-modeller kan tilgås ved hjælp af en mobil og en browser uden behov for downloads. Det er effektivt, smart og intuitivt!

Klik her for at læse mere om XploR EDU og prøv AR-modellen.

XploR 360

- Digitalisér din verden

Alle organisationer har behov for at udnytte de muligheder den stigende digitalisering skaber. Digitalisér jeres showroom og ta' det med på farten!

En virtuel tour er en digital kopi af jeres fysiske lokation i 1:1 (en digital tvilling). Det vil sige, at når vi har lavet en virtuel tour for jer, vil den bygning, eller det rum, I ønsker at fremvise kunne tilgås online og besøgende og interesserede kan klikke rundt i de områder, som I ønsker at fremvise.

Når besøgende interagerer med jeres virksomhed styrkes relationen – de kan besøge jer fra hele verden og på det tidspunkt de ønsker. Derudover kan der integreres yderligere information i de virtuelle tours. 

Eksempelvis kunne dette være specifikationer omkring produkter, video-content og links til eksterne sider. Den virtuelle tour er browserbaseret og kan ses både via mobil, computer, tablet og endda i VR-headsets

 

XR Udvikling

- Indlevende, relevant, værdiskabende

Vi er en samling af professionelle nørder, der har styr på udvikling af netop jeres projekt. Om der skal udvikles til WEB, XR eller noget tredje, står vi klar til at hjælpe.

I videoen kan I se et eksempel på en VR-applikation vi har udviklet, vores VR kemi-spil.

Tanken bag vores VR kemi-spil er at skabe en situation, hvor elever får snakket højt om videnskab – i dette tilfælde kemi.

En elev kommer ind i VR, hvor de bliver præsenteret for nogle forhindringer. For at kunne løse dem skal de bruge deres viden om kemi for at vinde – inden tiden er gået. Sværhedsgraden er tilpasset så det ikke er muligt for eleven at gennemføre det alene, men ved samarbejde kan det lykkes. Det er her deres klassekammerater kommer ind i billedet. Klassekammeraterne kan dog ikke se, hvad der sker inde i VR og det er derfor vigtigt for eleven i VR, at kommunikere hvad de ser og hvad de skal bruge af informationer. Eleverne udenfor VR skal så hurtigt undersøge og få kommunikeret den korrekte information til eleven i VR.

XR Workshops

- Inkluderende, værdiskabende, effektive!

Hos XploR XR tilbyder vi workshops, som primært omhandler teknologiforståelse af forskellig karakter. En workshop kan eksempelvis være rettet mod, at jeres organisation ønsker at opnå viden og forståelse for, hvordan I kan integrere brugen af virtual reality og opnå resultater med dette.

Vores workshops er tilpasset efter kundens behov. I vælger retning eller det primære fokus i forbindelse med teknologierne (dette kan ske i forbindelse med konsultation med os). Derudover kan I beslutte hvor kompakt eller omfangsrig workshoppen skal være (indhold og tidsramme). Vi tilbyder workshop-forløb, der spænder fra en halv dag til fem dage, som kan fordeles over flere uger.

Vi tilbyder workshops omhandlende:

🎓 Introduktion til jeres digitaliseringsrejse, inklusive do’s and dont’s.

🎓 Generel teknologiforståelse

🎓 Virtual Reality

🎓 Augmented Reality

🎓 Programmering

🎓 Droner

🎓 Robotter

Er emnet ikke angivet her er I altid velkomne til at henvende jer – vi er leveringsdygtige inden for de fleste digitale felter samt oplæg om fremtidsteknologier.

XR Konsultation

- Professionelt, konkret, værdifuldt

Hos XploR XR besidder vi bred ekspertviden omkring digitaliseringsaktiviteter i alle typer organisationer – og vi hjælper hellere end gerne jer til, at nå jeres ønskede mål med digitalisering. Ønsker I at starte et projekt, men mangler konkret viden i forhold til faldgruber eller eventuelt eksisterende løsninger, kan vi hjælpe jer.

Den rette rådgivning kan spare jer for mange timer og unødvendige omkostninger. Vi søger mod kernen fra start, identificerer det egentlige behov og løser udfordringen på bedste vis.

XploR XR kan hjælpe i næsten alle tilfælde – og I er altid velkomne til at afgive en forespørgsel. Er vi ikke det rette match, kan vi eventuelt pege jer i retningen af kompetencerne og det vil ikke koste jer en krone.

XR Plug & Play

- Intuitivt, effektivt, smart

Vi har skabt en serie af plug & play kufferter, med den mest nødvendige teknologi til brug i undervisningen.

Løsningerne tager en i hånden, og guider en gennem opsætning af udstyret ved hjælp af “how-to”-videoer, som kan gennemgås i eget tempo.

Kufferterne er skabt til at simplificere læring af nye teknologier, som alle er relevante i fremtidens beskæftigelse.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Følg os på sociale medier

Vi glæder os til at snakke med dig

Her står noget tekst