Virtuelle tours // XploR Archive

Virtuel 360 tour af jeres lokaler komplet med annotationer.

Med XploR Archive kan I få en digital repræsentation af jeres lokaler. Lokalerne kan vises 100% i HTML, så det kan implementeres på en hjemmeside eller sendes som et link. Jeres lokaler vil blive lavet som en 3D-model, der kan ses i “Dollhouse”-version og kan udforskes fra forskellige punkter i jeres lokale.

Hos XploR tilbyder vi, at komme ud og scanne jeres lokaler, hvilket kan bruges til flere forskellige formål. Det I konkret får ud af et scan er en virtuel tour i jeres lokaler, jeres bygninger som 3D-modeller samt mulighed for en 3D-plantegning. De virtuelle tours kan bruges til at fremvise eks. jeres showroom for kunder eller give et indtryk af de fysiske rammer i virksomheden forud for et besøg. Med 3D-modellen er der mulighed for, at give et overblik over bygningen/bygningerne og give en fornemmelse for afdelingers placering i forhold til hinanden. 3D-plantegningen giver et billede af lokalerne set oppefra. Dette kan, ligesom 3D-modellen, hjælpe internt eller eksternt med, at danne overblik over bygningen og være til stor gavn for både ansatte og kunder. Både 3D-modellen og 3D-plantegningen er tilvalg og kan fravælges, hvis det findes irrelevant. De virtuelle tours fungerer i browser på computer, tablet og telefon samt i VR-headset.

Ved Galleri NB i Viborg har vi lavet et scan af deres showroom, hvilket kan ses nedenfor. Selve scannet består af en stueetage samt en kælder med annotationer på alle 60+ kunstværker. Annotationerne indeholder tekst om værket, pris og et link til Galleri NB’s hjemmeside. I kan besøge Galleri NB her.

KONTAKT

lokation

Banegårdspladsen 2, 1 sal.

8800 Viborg

 

kontakt os

Tlf: +45 42 52 07 19

Email : kontakt@xplorxr.dk

CVR: 41550570

Telefon tider

MAN-FRE 08:00 – 18:00