XploR XR tilbyder

UNDERVISNING Professionelt og spændende

Vores kollegaer og store netværk af konsulenter er klar til at give jer undervisning inden for en række af spændende emner. Se længere nede for at se de kurser vi tilbyder.

Undervisning

Hos XploR XR tilbyder vi undervisning i flere forskellige former og omkring en lang række emner. Formen ser vi optimalt set, som værende delt mellem teori og praktik. Dette skal forstås på den måde, at vi ønsker at deltagerne får hands-on erfaring med alle de spændende teknologier eller emner, som der undervises i.


Undervisningen kan tilbydes i korte, intense forløb eller spredt ud over eksempelvis et semester på en uddannelse. I forbindelse med uddannelse kan vi yderligere tilbyde, at planlægge eksaminering i undervisningen og udarbejde materiale hertil, således eleverne kan få afprøvet deres evner.

I vores undervisning tilbyder vi:

🎓 Generel teknologiforståelse

🎓 Virtual Reality

🎓 Augmented Reality

🎓 Programmering

🎓 3D-programmer

🎓 Droner

🎓 Robotter

Herudover tilbyder vi også generel undervisning omkring organisationers digitaliseringsrejse, samt hvordan strategien for denne udarbejdes.

Use case: Højer Design Efterskole

Design og droner

Vi har blandt andet undervist på Højer Design Efterskole. Her inkorporerede vi vores viden om teknologi ind i et forløb om design, innovation og droner/robotter – da design er deres centrale fokus. På denne måde tilføjes der en ekstra dimension af viden, som eleverne kan gøre brug af i designprocessen.

Add Your Heading Text Here

Maybe another one here

Some Title Here

It’s an approach that brings together the best of financial planning and the best of investment management.

A business strategy is the means by which it sets out to achieve desired ends. You have ideas, goals, and dreams. We have a culturally diverse, forward thinking team looking for talent like you.

KONTAKT

lokation

Banegårdspladsen 2, 1. sal.

8800 Viborg

kontakt os

Tlf: +45 42 52 07 19

Email : kontakt@xplorxr.dk

CVR: 41550570

Telefon tider

MAN-FRE 08:00 – 18:00

Copyright ©2020 XploRXR All rights reserved