XploR XR tilbyder

Udvikling Indlevende, relevant, værdi-skabende

Vi er en samling af professionelle nørder, der har styr på udvikling af netop jeres projekt. Om der skal udvikles til WEB, XR eller noget tredje, står vi klar til at hjælpe.

Eksempel projekter

Nedenfor kan i se et lille udsnit af nogle af de applikationer vi har udviklet.

Add Your Heading Text Here

VR Kemi

Åben snak om videnskabelige emner

Grundtanken bag vores VR kemi-spil er at skabe en situation, hvor elever får snakket højt om videnskab – i dette tilfælde kemi.

En elev kommer ind i VR, hvor de bliver præsenteret for nogle forhindringer. For at kunne løse dem skal de bruge deres viden om kemi for at vinde inden tiden er gået. VR-programmet er lavet tilpas svært til, at det ikke er muligt for eleven at gennemføre det selv, men ved samarbejde kan det lykkes. Det er her deres klassekammerater kommer ind i billedet. Klassekammeraterne kan dog ikke se, hvad der sker inde i VR og det er derfor vigtigt for eleven i VR, at formidle hvad de ser og hvad de skal bruge af informationer. Eleverne udenfor VR skal så hurtigt og korrekt få formidlet den korrekte information til eleven i VR.

En runde i denne VR-applikation tager mindre end 10 minutter og man skal mindst være 4 elever for at kunne gennemføre det.

VR balance board

Indlevelse og træning

I kender måske princippet fra Nintendo Wii; at træne mens man har det sjovt. Denne VR-applikation har samme funktion, nemlig at kunne træne nogle ellers kedelige og repetitive bevægelser mens man er opslugt af et spil. 
Spillet er simpelt at forstå og noget alle kan være en del af. 
Banerne bliver designet så de træner bestemte ting så eksemplevis en fysioterapeut kan udvælge bestemte baner en borger skal øve sig på.

KONTAKT

lokation

Banegårdspladsen 2, 1. sal.

8800 Viborg

kontakt os

Tlf: +45 42 52 07 19

Email : kontakt@xplorxr.dk

CVR: 41550570

Telefon tider

MAN-FRE 08:00 – 18:00

Copyright ©2020 XploRXR All rights reserved

Video af cottonbro fra Pexels