Brug VR til rekruttering, onboarding og træning af medarbejdere

VR forbedrer medarbejderens oplevelse og hjælper dig til en at finde top talenterne på et konkurrencefyldt jobmarked. Du får mulighed for at teste og vurdere dine jobkandidater i en førstehåndsoplevelse, uden risikere ulykker eller at andre kommer til skade. Virtual Reality træning sker i et trygt og sikkert miljø, hvor du kan udfordre uden risiko for at nogen kommer til skade.

Hvis du bruger Virtual Reality til onboarding, så vil du opleve af dine medarbejdere tilpasser sig deres nye arbejdsplads endnu hurtigere end normalt. Med VR i onboarding processen bliver det ikke kun sjovere. Virtual Reality skaber overblik, så du kan træne arbejdsprocedurer effektivt – og gentage dem igen og igen. Virtual Reality skaber et unikt læringsmiljø for dine medarbejdere.

Hvis du arbejder med erhvervsuddannelse, så vil du virkelig kunne opleve en positiv effekt med brugen af Virtual Reality. Undervisning med VR giver dig evnen til at opleve træning i et 360 graders miljø. Forestil dig at du kan samle og skille en motor ad utallige gange uden at slide på metallet. Med VR i undervisningen kan du også se en fungerende motor fra alle vinkler uden at forlade klasseværelset.

Studier om Virtual Reality viser resultater. Medarbejdere der træner med Virtual Reality forbedrer deres præstationer – både med arbejdshastighed og med deres præcision.

XploR XR ønsker at hjælpe jer til at få designet et Virtual Reality træningsforløb som skaber værdi for din virksomhed og jeres medarbejdere.

XploR XR arbejder med Virtual Reality fordi vi ved det skaber resultater. Virtual Reality er fremtidens jobtræning.

XploR XR står klar til at rådgive om Virtual Reality til jeres virksomhed. Husk at det ikke bare skal være teknologi for teknologiens skyld; Virtual Reality skal skabe resultater og give mening for jeres virksomhed.

Kontakt os gerne og XploR XR står klar til at rådgive og vejlede om mulige løsninger til Virtual Reality.

KONTAKT

lokation

Blytækkervej 3,

8800 Viborg

kontakt os

Tlf: +45 42 52 07 19

Email : kontakt@xplorxr.dk

Telefon tider

MAN-FRE 08:00 – 18:00