Grisen

Svin anvendes til menneskeføde og opdrættes på svinefarme typisk som slagtesvin. Svin kan bruges til en række forskellige fødevarer, fx flæskestegkoteletterfarsbacon og blodet kan anvendes til blodpølseHuden garves og anvendes som skind til især beklædning. Men huden udnyttes også som fødevare for mennesker i form af snacks (flæskesvær) og fyldstoffer i fødevareindustrien sammen med fedt- og benafpuds, ligesom dele af grisen anvendes til dyrefoder for hunde (fx tørrede svineører). En gris har op til 14 brystvorter [1] og kan derfor avle flere unger end de fleste andre pattedyr .

Her kommer en video...

Play Video

Gris - Halveret

Her kommer til at stå noget tekst

Gris - Skelet

Her kommer til at stå noget tekst

Gris - Hjerne

Her kommer til at stå noget tekst

Gris - Hjerte

Her kommer til at stå noget tekst

Gris - Åndedrætssystem

Her kommer til at stå noget tekst

Gris - Fordøjelsessystem del 1

Her kommer til at stå noget tekst

Gris - Fordøjelsessystem del 2

Her kommer til at stå noget tekst

Gris - Reproduktionsorgan

Her kommer til at stå noget tekst

VIDEO

3D - Gris

3D - Skelet

3D - Hjerne

3D - Hjerte

3D Gris - Åndedrætsystem

3D Gris - Fordøjelsessystem del 1​

3D Gris - Fordøjelsessystem del 2

3D GRIS - REPRODUKTIONSORGAN