XR Cases fra XploR XR

XploR XR udfolder XR-teknologi og skaber digital styrke til din virksomhed.

Ved hjælp af de nyeste teknologier indenfor droner, robotter og eXtended Reality udvikler og leverer vi innovative løsninger til jeres behov.

For os er et tæt samarbejde nøglen til succes. Se et udpluk af virksomheder vi har samarbejdet med her på siden. 

AR i undervisningen - Asmildkloster

3D-modeller der giver værdi

I samarbejde med Asmildkloster Landbrugsskole har vi haft et længerevarende projekt, med målet om at opnå bedre læring ved brug af 3D-modeller og Augmented Reality.

På Landbrugsskolen studerer Danmarks fremtidige landmænd – og der er meget viden, der skal ind i løbet af deres tid under uddannelse. I samarbejde med kompetente faglærere har vi udarbejdet præcis de modeller, der giver bedst mening for både lærere og elever, at benytte i undervisningen. Dette er gjort ud fra kriterier omkring hvad der henholdsvis er sværest at undervise i, samt hvad der er sværest at forstå. Løsningen af browserbaseret og kræver ingen apps.

Med Augmented Reality kan de studerende se 3D-modellerne i de virkelige størrelsesforhold - de kan også tage billeder og optage videoer til brug som noter eller afleveringer.

Al viden og didaktik blev udviklet af faglærerne fra Asmildkloster Landbrugsskole.

Virtuelt showroom - Galleri NB

I mange år har Galleri NB arbejdet på at imødekomme kundernes efterspørgsel. Dette bliver gjort gennem samarbejder med både lokale og internationale kunstnere, hvor Galleri NB udstiller kunstnernes værker og afholder ferniseringer og events, således kunstelskere og kunstnere kan mødes i virksomhedens showroom i Viborg.

I forbindelse med flere udstillinger har vi lavet virtuelle tours i galleriet og givet en digital og interaktiv oplevelse med, at tage på besøg i galleriet. Dertil er der indlagt annotationer med relevant information om værkerne, samt videoer med kunstnernes egne betragtninger. Dette giver potentielle kunder fra hele verden mulighed for at besøge galleriet og opleve udstillingen døgnet rundt.

Se mere på XploR 360

Undervisning i XR-teknologi - VIA og EA Dania

Hos VIA University College  i Viborg hjælper vi med undervisningen af softwareingeniørerne. Vi hjælper de studerende med at opnå specialviden inden for XR-teknologierne, således de opnår et bredere og stærkere kompetencefelt.

Herudover udbyder vi også undervisning inden for digitaliseringsstrategier samt XR-teknologi generelt. Vi kan desuden undervise på akademi- og universitetsniveau - og underviser eksempelvis autoteknologstuderende på Erhvervsakademi Dania.

Vi har et dybdegående kendskab til uddannelsessystemet med flere års erfaring i undervisning og formidling. 

Teknologiforståelse og XR - Højer Designefterskole

XploR XR kan undervise i teknologiforståelse på din skole - både til elever og undervisere.
Droner, design og teknologi er fokuspunktet i XploR XR's undervisning på Højer Designefterskole. XploR XR styrker elevernes teknologiforståelse, men de lærer også at flyve med droner samt designe droner til innovative formål og brugen af fremtidens teknologier.

Læs mere på:
https://www.hoejerdesignefterskole.dk/droner-teknologi-og-design

Følg os på sociale medier

Vi glæder os til at snakke med dig

Her står noget tekst